Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
70
g Wasser
veya 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2559 kJ / 612 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 51 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Krautfleckerl
40 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Gekochtes Sauerkraut
50 Min
Krautsuppe
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Fisolengulasch
1h 10min
Butternusskürbisgemüse
25 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min