Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2924 kJ / 700 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Beef Fajitas
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Pulled Pork Rolls
30 min