Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2924 kJ / 700 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Peking Chicken
45 min
Chicken Salad
1h 20min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1óra 45p