Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 5 g fish sauce
- 30 g sesame oil
- 30 g soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 1392.8 kJ / 332.9 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 2048.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Asian Chopped Salad
20 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1h
Prawn Curry
30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Green Curry Chicken
55 min
Prawn Bhuna
30min