Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 900 g Rib Eye (siehe Tipp)
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 - 2 Möhren (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 - 2 Petersilienwurzeln (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 Stück Porree (10-15 cm lang)
- 750 g Kartoffeln, z.B. Sylter Kartoffeln oder andere kleine Kartoffeln wie Drillinge, geschält
- 200 g Sahne
- 30 g Toastbrot (2-3 Scheiben), entrindet, in Stücken
- 1 Prise Zucker (isteğe bağlı)
- 30 - 40 g Sahne-Meerrettich aus dem Glas
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 TL frischer Meerrettich, gerieben (isteğe bağlı)
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3238 kJ / 774 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Sauerbratenragout
49 Std.
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Leberknödelsuppe
45min
Kalbstafelspitz
50 Min
Sauerbraten
72 godz.
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min