Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaninchen in Barolosauce
1u. 15min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 godz.
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Coq au vin
2 godz.
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Hackbraten Königsberger Art
1u. 15min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Königsberger Spargel-Ragout
1u.
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1u.