Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Königsberger Spargel-Ragout
1 Std.
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Kalbstafelspitz
50min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Reh im Weißkohlmantel
1h 35 min
Kalbsleber venezianisch
40min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Lammkeule alla Romana
2sa 15 dk
Kaninchen in Barolosauce
1sa 15 dk
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min