Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, in Stücken
- 20 schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wildschweinbraten, in Würfeln (Gulasch)
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g Schweineschmalz, in Stücken
veya 30 g Pflanzenöl -
10
g Muscovado-Zucker (Rohrohrzucker)
veya 10 g brauner Zucker - 50 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Rotwein, trocken
- 400 g Paprika, rot und grün, in Streifen (1 cm)
- 500 g Pappardelle (breite Bandnudeln)
- 150 g Saure Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4274 kJ / 1020 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 Std.
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10h 45min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Wildragout
1h 15min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Garnelen-Eintopf
45 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min