Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon
- 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1018 kJ / 244 kcal
- Protein
- 7.99 g
- Karbonhidrat
- 7.31 g
- Yağ
- 20.14 g
- Lif
- 4.97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Judías verdes a la carbonara
40min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Acelgas en adobillo
40min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 Min
Coles de Bruselas con castañas
30min
Zanahorias glaseadas
35min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 Std. 30 Min
Acelgas con bechamel
50min