Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 20 g hortelã
- 4 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 100 g azeite
- 1 c. chá de pimenta
- 60 g sumo de limão
- 2000 g sela de borrego inteira
- 100 g vinho branco
Migas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g espargos verdes cortados em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g coentros
- 50 g azeite
- 4 gemas de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3335 kJ / 798 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farófias com caramelo
25min
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Sopa de tomate seca com pão
1h 25min
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Migas de broa com bacalhau
30min
Azevias de grão
50min
Creme de coentros
30min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Folar de erva-doce
24h
Sopa de cação
40min
Migas de batata à alentejana
45min
Farófias
20min