Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g postas de perca
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g hortelã
- 30 g coentros
- 30 g poejo
- 3 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 100 g tomate s/ pele e s/ sementes
- 1 folha de louro
- 800 g água
- 600 g batata s/ casca, cortada às rodelas finas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1sa
Sopa da pedra
1 godz. 30 min
Sopa de peixe e legumes
40 dk
Sopa de feijão com legumes
45 dk
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 dk
Sopa da pedra
13hod.
Caldeirada à algarvia
3h
Sopa alentejana
30 Min
Sopa de salmão
55 dk
Ensopado de borrego
1sa
Sopa de tomate, feijão e acelgas
45 dk
Sopa de cação
40 dk