Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 823 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Bavarois d'asperge
15min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 Min
Figues farcies
20 Min
Ballotine comme un macaron
25 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min