Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de lardons fumés (allumettes)
- 350 g de châtaignes cuites et pelées
- 650 g de lait demi-écrémé
- 12 gouttes d'huile de piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 852 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Gaspacho de tomate
20 Min
Velouté de châtaigne
35min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min.
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min