Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15min
Tapenade
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Tarte à la praline
3 godz. 20 min
Sauce gribiche
15min
Aligot
40 Min
Œufs de caille en meurette
55min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min