Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pineapple Chutney
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 100 g red pepper, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g pineapple, peeled, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp chipotle chilli flakes
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp mustard seeds
- 50 g apple cider vinegar
- 200 g jam sugar
Hoisin Pulled Pork
- 10 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 800 g pork shoulder, boneless, in one piece
- 40 g tomato purée
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 200 g water
- 220 g hoisin sauce, plus extra for serving
- 40 g light brown sugar
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 6 brioche burger buns
- 2 - 3 little gem lettuce, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 114 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 892 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Ham and Leek Pies
1h 50min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Smoky Pork and Beans
3u.
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h