Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 827 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burger di ceci al rosmarino
20min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Polpettone di ceci e spinaci
1 godz. 30 min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Braciole pugliesi
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Torta salata funghi e patate
1 godz. 30 min
Pesto di melanzane
10 Min