Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 500 g di seppie, pulite
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
- 80 g di rucola
- 10 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 889.8 kJ / 212.8 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 500 mg
Alternatif tarifler
Orata al sale
40 Min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di calamari e pesche
40 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 phút
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 phút
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1sa 25 dk
Insalata di polpo e patate
2 Std.