Uyumlu sürümler
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (isteğe bağlı)
- baguette, sliced, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 82 g
- Doymuş Yağ
- 44 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1267 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Leek and Potato Soup
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Değerlendirme yok
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Dauphinoise Potatoes
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min