Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 52.3 g
- Yağ
- 14.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 201.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1 Std.
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3 Std. 20 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4h
Bloody Mary
5 Min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min