Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 656.7 mg
Alternatif tarifler
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Pepata di cozze
45 Min
Farro con gamberi e agrumi
50 Min
Bucatini con le canocchie
35 min
Linguine allo sgombro
30 Min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Fregola con le arselle
45 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.