Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 656.7 mg
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Paella de marisco
1h 20 min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40 min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Fregola con le arselle
45min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Gamberoni in guazzetto
40 min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1 Std. 10 Min