Risotto al azafrán con vieiras

Risotto al azafrán con vieiras

3.5 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 60 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano
  • 60 g de chalota en mitades
  • 2 dientes de ajo
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco
  • 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
  • 2 pellizcos de hebras de azafrán
  • 3 - 5 pellizcos de sal
  • 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 12 vieiras limpias
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 886.3 mg
Protein 19.5 g
Kalori 2353 kJ / 562 kcal
Yağ 19.6 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 10.5 g
Karbonhidrat 70.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...