Pescado a la Veracruzana

Pescado a la Veracruzana

4.6 16 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 porciones

Malzemeler

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate en cuartos
  • 150 g cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cditas sal
  • 6 - 8 pizca pimienta negra molida
  • 1 cditas azúcar
  • 40 g alcaparra
  • 100 g aceituna verde, sin hueso
  • 3 - 5 pizca sal
  • 6 filete de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 509 mg
Protein 34 g
Kalori 1270 kJ / 304 kcal
Yağ 14 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...