Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 5 g)
- 1 bunch coriander leaves (approx. 5 g)
- 500 g lamb meat, diced (2-3 cm)
- 2 Tbsp garam masala
- 30 g vegetable oil, plus extra for frying
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g butternut squash, diced (2-3 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, hot
- 20 g rogan josh curry paste (or other indian curry paste)
- 15 g tamarind paste
- 25 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 20.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Lamb Dhansak
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Korma
4 godz.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Chicken Saag
50min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Lamb Keema with Peas
1h
Prawn Bhuna
30 dk
Keralan Fish Curry
30 dk