Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 5 g)
- 1 bunch coriander leaves (approx. 5 g)
- 500 g lamb meat, diced (2-3 cm)
- 2 Tbsp garam masala
- 30 g vegetable oil, plus extra for frying
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g butternut squash, diced (2-3 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, hot
- 20 g rogan josh curry paste (or other indian curry paste)
- 15 g tamarind paste
- 25 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 20.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry
30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Prawn Bhuna
30 min
Chicken Saag
50 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Keralan Fish Curry
30 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15 min
Lamb Rogan Josh
1h 45 min
Lamb Keema with Peas
1 Std.