Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- 4 gousses d'ail
- 1 tomate, coupée en deux
- 15 g d'huile neutre
- 1 pincée de thym déshydraté
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 800 g de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux
-
50
g de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")
veya 2 c. à soupe de massalé en pâte (voir "Information(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 572.8 kJ / 136.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 855.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Colombo de légumes
1h 5min
Gratin de patate douce
50 Min
Curry d'aubergine
50 Min
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30 Min
Poisson sauce coco
35 Min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 Std. 45 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 Min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 Min
Rougail morue
25 min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 Std.
Tajine végétarien
35 Min