Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 480 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nougat de Montélimar
3ωρ. 30 λεπτ.
Meringue classique
3h 25min
Macarons au chocolat
24 godz.
Royal au chocolat
3ωρ. 30 λεπτ.
Calissons d'Aix
24 godz.
Opéra
24 godz.
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 godz.
Saucisson au chocolat
6h 25min
Pâtes au cacao
48sa
Croquant au chocolat
16sa 20 dk
Tartelette chocolat-citron
4 Std. 50 Min
Truffes chocolat-noisette
12h