Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 25 g de rhum blanc
La pâte
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine de blé pour les moules
- 200 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 6 œufs
- 300 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 60 g de rhum blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2183.5 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 31.3 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Tourment d'amour
2 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Menu bluffant - Bûche marquise au chocolat et pain d'épices
6h 45min
Poires farcies en papillote
35 Min
Gâteau nantais et glace au rhum
13h 15min
Coulant au chocolat cœur cerise
1 Std. 30 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Pain de Gênes
1 Std.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Galette au beurre
1 Std.