Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 60.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30min
Soupe de pomme de terre au curry
35 Min
Velouté de carottes au cheddar
50 Min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 min
Soupe vichyssoise
40min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Tarte au saint-nectaire
50 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min