Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 12.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1h 30min
Bussolà alla vicentina
1h
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Minestra della nonna
50min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Canederli al formaggio
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40 min.
Crema di carote
40 min.
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa frantoiana
45min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di farro e legumi
45min