Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 12.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra saporita di riso e legumi
40 dk
Minestra di orzo e funghi
1sa
Crema di verdure invernale
50 dk
Mesciua spezzina
1sa
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 dk
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 dk
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 dk
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 dk
Insalata veloce con verdure crude
15min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1sa
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 dk