Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di scalogno a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta, ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 272 mg
Alternatif tarifler
Frittata di zucchine (TM6)
50 dk
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1hod. 10min
Gattò di patate e spinaci
2sa
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1sa 30 dk
Frittata di zucchine e ricotta
40 dk
Torta salata radicchio e robiola
2sa 30 dk
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Torta salata svuotafrigo
2sa
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1sa 30 dk
Torta salata asparagi e ricotta
1sa
Quiche di zucca ed erbette
1sa 30 dk
Quiche ai peperoni e pomodori
1sa 30 dk