Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di scalogno a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta, ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Torta salata con formaggio e porri
1h 5min
Torta salata asparagi e ricotta
1u.
Crostata salata tricolore
1h 30min
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Frittatina alle zucchine
30min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min