Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 35.9 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 992.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette alla rucola
40min
Polpette di peperoni
1h
Polpette di fave e pecorino
40min
Burger ceci e rucola
40min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4h
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Lasagne zucca e salsiccia
2h