Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 35.9 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 992.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata di linguine
35 min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Polpette di peperoni
1u.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1u. 15min
Focaccia di patate in padella
1u.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Stufato di lenticchie
1u.
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.