Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 150 g di Fontina a tocchetti
- 2 rametti di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 4 uova
- 60 g di latte
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pere Abate, sbucciate e a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche radicchio e speck
2h 30 min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 min
Tortini pesca e fragola
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min