Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 150 g di Fontina a tocchetti
- 2 rametti di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 4 uova
- 60 g di latte
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pere Abate, sbucciate e a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1h 45min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min