Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 150 g yam bean (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot, peeled
- 30 g fresh turmeric, cut in slices
- 5 g shrimp paste (belacan), toasted
- 100 g shallots
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, cut in slices
- 10 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 750 g water
- 30 g cooking oil
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- 20 g sugar
- 2 tsp salt, adjust to taste
- 40 g beancurd sheets (dried type) (tau kee), soaked in hot water to soften
- 50 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or storebought (isteğe bağlı)
- 450 g coconut milk
- 200 g firm bean curds (tau kwa) , approx. 2 blocks, cut in 2 cm cubes, deep fried
- 6 compressed rice cake (nasi impit) (homemade or store bought, see tips), cut in bite-sized pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 965 kJ / 231 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 915 mg
Alternatif tarifler
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Stir Fried French Beans
15min
One Pot Chicken Rice
50min
Chicken Rendang
45 min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Chicken Porridge
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40 min