Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g beef tenderloin, cut in thin slices
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp fennel seeds
- 50 g cooking oil
- 2 garlic cloves, cut in thin slices
- 150 g yellow onion, cut in thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 345 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Tom Yum Goong
30min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chicken Rendang
45min
Masala Squid
25min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min