Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
veya 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 255 kJ / 61 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sambal Belacan
10 min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min