Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g fresh grated coconut
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 7 dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 30 g shallots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel
- 10 g cooking oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Nasi Lemak
45 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sambal Belacan
10min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min