Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 63.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Risotto alla zucca
30 min
Beccute
1h
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)
Değerlendirme yok
Insalata di cavolo rosso e mele
1h 15min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Lasagne di verza
2h 30min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min