Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1392.5 kJ / 332.8 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 19.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 433.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Spanakopita
1 Std.
Torta salata svuotafrigo
2 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Polpette di peperoni
1 Std.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Pesto di melanzane
10 Min
Torta soffice alle albicocche
1 Std.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min