Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
veya white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Karbonhidrat
- 42.6 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1177.9 mg
Alternatif tarifler
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Emmental Gougères
50 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2óra 25p
Soubise Sauce
30 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Ginger Pork
25min