Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 200 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 150 g rote Linsen
- 2 TL Salz und 4-6 Prisen zum Marinieren und Abschmecken
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 400 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 roter Paprika
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Hanföl
- 3 EL Apfelessig
-
3 - 4
Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1164 kJ / 278 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 927 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa Taboulé
40min
Rote-Rüben-Dip
15 min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15 min
Sommerhummus
35min
Linsenaufstrich
30min
Kastanientarte
1 godz. 30 min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15 min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1sa 5 dk
Maronicremesuppe (vegan)
45min