Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Protein
- 53.9 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1791.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Salmone in salsa di lamponi
2h 50min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35 min
Involtini di spigola
40 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min