Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di vongole, lavate e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 1979 kJ / 473 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 12.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari in umido
55 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpo in rosso
35 Min
Cozze allo zafferano
55 min
Brodetto ricco con crostoni
1 godz.
Zuppa del pescatore
50 Min
Polpetti affogati
45 Min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1 godz. 10 min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Polpo al vino rosso
1 godz.