Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
veya 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moqueca
1 Std. 20 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1 godz. 15 min
Polpette di pollo giapponesi
50 Min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Maiale allo zenzero
25 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Maiale in agrodolce
45 Min