Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
- 850 - 900 g di acqua
- 12 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di burro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1888.7 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 115.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)
40 dk
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Risotto ai peperoni
40 dk
Risotto radicchio e pancetta
40 dk
Purè di patate (TM6)
1sa
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto con verdure e sogliola
40 dk
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto ricotta e spinaci
30min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40 dk
Risotto zucca e salsiccia
40 dk