Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Simit için Susam
- 70 g pekmez, üzüm
- 35 g su
- 150 g susam tohumu, beyaz
Simit Hamuru
-
7
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 ½ tk instant kuru hamur mayası - 675 g su
-
12
g toz şeker
veya 1 yk toz şeker - 1 tk ayçiçek yağı, ellerinizi yağlamak için ekstra 0.25 tk ayçiçek yağı
- 500 g un
- 2 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 7 adet
- Kalori
- 12557.9 kJ / 3001.4 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 483.9 g
- Yağ
- 85.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 33.1 g
- Sodyum
- 4735.5 mg
Alternatif tarifler
Kabak Tatlısı
7 godz.
Grissini
2h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Cevizli Bursa Lokumu
3h 5min
Tavuk Suyu
1h 10min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Kaşarlı Pide
1 godz. 45 min
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h