Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 1 oz kale, stems removed
- ½ oz lime juice
- 1 tbsp white vinegar
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red pepper flakes
- 5 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 red onion, cut into pieces (1½ in.)
- 3 mixed bell peppers, cut into pieces (1½ in.)
- 24 oz sirloin steak, cut into pieces (1½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieces
- Kalori
- 2051.6 kJ / 490.4 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 55.7 g
- Yağ
- 26.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 21.6 g
- Sodyum
- 228 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fish and Zucchini
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Steamed Scallion Rolls
3h
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min