Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Rote Bete, in Würfeln (1 cm)
- 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
- 40 g Öl
- 2 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 2 TL Garam Masala
- 1 TL Fenchelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- 1 Lorbeerblatt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, gerieben
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Chilischote, in dünnen Ringen
- 300 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
- 250 g Tomaten, in Stücken (1 cm)
- 10 g Tomatenmark
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Bund Koriander, abgezupft, davon ¼ Bund gehackt
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1667 kJ / 399 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 890 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30 Min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Südafrikanischer Gewürzreis
45 Min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Kürbis-Korma
1 godz.
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 Min
Kartoffel-Curry
30 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35min