Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Auberginen-Linsen-Bolognese
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 100 g grüne Linsen, getrocknet
- 300 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Rotwein, trocken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Kartoffelpüree und Fertigstellung
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Milch
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
2
EL Paniermehl
veya 2 EL Gruyère Käse, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1677 kJ / 401 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 452 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Moussaka
2 godz. 20 min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 30 min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Vegane Albóndigas
45 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min