Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g red onion, cut into halves, plus extra sliced to serve
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 700 g water
- 250 g dried yellow split peas, rinsed and drained
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- salted capers, to garnish
- pita bread, to serve
- olives, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 243.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lebanese-style hommus
13h 15 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Hugo Spritz
25h 10min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Değerlendirme yok
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Basil oil
10 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min