Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onion, cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 4964 kJ / 1186.4 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 187.8 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 29.4 g
- Sodyum
- 2991.7 mg
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45 min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Tuscan bean soup
40 min
Grisons barley soup
1h 15min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min