Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onion, cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 4964 kJ / 1186.4 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 187.8 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 29.4 g
- Sodyum
- 2991.7 mg
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Sauerkraut soup
50min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Baba ghanoush
1 Std.
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Vegetable harrira soup
45min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Green beans with tomato and parsley
55 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Bulghur
35min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min