Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hummus
- 2 garlic cloves
- 200 g canned chickpeas, drained
- 300 g beetroot, cooked
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
-
50
g tahini (see tip)
veya 50 g toasted sesame seeds - 1 tsp fine salt
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 pinch curry powder
- 1 pinch ground cumin
Presentation
- 24 Belgian endive leaves (approx. 2-3 heads)
- 200 g beetroot, cooked and cut into very thin slices
- 1 dash extra virgin olive oil
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 7.35 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Quince Torta
8h
Za'atar pesto
5 menit
Oat porridge with dates and cardamom
20 min
Hummus
5 menit
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Coriander pesto
5 menit
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min