Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
641.2 mg
Protein
4.9 g
Kalori
562.9 kJ /
134.6 kcal
Yağ
2 g
Lif
9.2 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
25.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Charred leek gulai sayur
1sa 10 dk
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 dk
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 dk
Crispy Korean tofu
1sa 20 dk
Japanese ramen noodle soup
1sa 50 dk
Dan dan mian (dandan noodles)
1sa 10 dk
Palak paneer
45 dk
Warm bulgur salad with orange dressing
40 dk
Cafe-style miso mushrooms
25 dk
Agedashi tofu
30 dk
Miso salmon broth
40 dk
Okonomiyaki
30 dk