Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 617 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne en cocotte
2h 10 min
Pain d'épeautre aux graines
6hod. 10min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5 Std.
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Petits pains aux figues
3 godz. 40 min
Pain de seigle
4h 10min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Miche de petit épeautre
3 Std. 35 Min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min