Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 617 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne en cocotte
2h 10 min
Pain de seigle
5 Std.
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain de campagne
3h 45min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4h 10min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Miche de petit épeautre
3 Std. 35 Min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min