![Tourte auvergnate au seigle Tourte auvergnate au seigle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/997b898b8bbd8f90e9e5283fab1abdd6/Derivates/5c0037ba6ad4ea32672cf8e1e92ecb2ea00f7b64.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 617 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de seigle
4h 10min
Pain en cocotte à la châtaigne
4 godz. 30 min
Pain au levain
17 Std.
Miche de petit épeautre
3h 35min
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Pain au levain
8 godz.
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Baguette tradition
15h 25min